Annyira elegem van (beszélgetés)
12. Amaunet (válaszként erre: 11. - Kaliforniai tornádó)
febr. 8. 16:50
Ezeket az emelt díjas szolgáltatásokat le lehet tíltani is, akkor nincs kísértés.
11. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 10. - Amaunet)
febr. 8. 15:09
Persze hogy külföldi, de akkor is rengeteg ez. Mondjuk ott vannak az emelt díjas szolgáltatások is, 20 SMS egyszerre egy tehetség kutató műsorba, negyed óráig beszélni egy jósnővel ahol 1 perc 1000 Ft. Mondjuk ezekbe én is ludas vagyok elismerem, de csak ritkán. És meg is kapom hogy fölösleges pénzkidobás. Ja. Csak amit más csinál az van rendbe mindig.
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Andi6020)
febr. 8. 14:17
Lehet, hogy külföldi hívás? De arra meg ott a messenger.
Mamám órákat tud az unokáival beszélgetni. Dirigálja a lány unokáját, hogy mit hogyan kell főzni.
9. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
febr. 8. 13:47
240 ezres havi telefonszámla. Persze.
Mikor 10.000 Ft-ért korlátlan beszélgetéses csomagok vannak.
8. Amaunet (válaszként erre: 6. - Lolita2112)
febr. 8. 12:59
Hol látod a protekciót ebben az esetben?
7. Pulcsis
febr. 8. 08:51
Bolygót kellene váltanod.
6. lolita2112
febr. 8. 08:28
protekcio mindenhol letezik.ha tetszik ha nem.
5. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
febr. 8. 08:21
Igen, igazad van. Át fogom gondolni.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
febr. 8. 07:48
Füldugó, költözés. Ha jól értem ez a családod lehet, mindenesetre nem fognak megváltozni, neked kell valahogy megbirkózni a helyzettel. Felnőtt ember vagy, vedd a kezedbe a dolgaidat. Tudom, mondani könnyű, de tényleg mérlegelni kell a lehetőségeket, ha oda jutsz hogy boldogtalan vagy valahol.
3. semleges
febr. 8. 06:22
A szomszédod beszél ennyit?
2. d3bed0d8b3
febr. 8. 00:43
Költözz el.
febr. 8. 00:33
Áthallatszódik a dupla falon a beszélgetés. Kétszer riadtam fel, most már nem kísérleteztem az elalvással. Egész nap otthon van, és éjjel fél 11-kor hívja fel ezt az öreg teremtést a szívműtétje után. És még mindig nyomatja a szöveget. Tegnap is 2 után hagyták abba. 240 ezres havi telefonszámla, de én vagyok az a szemét aki ebből 7 ezret elbeszél, hiszen ugye 3ezerből illene kijönni. A palacsintát is ő ossza be, pedig mindhárman kaptuk. De nem értem, ennek is lehetne annyi esze hogy fiam, ne haragudj, pihennem kell, nincs energiám minden éjjel 4 órán keresztül hallgatni a szövegedet. Á, nem ám. És még nekem is hallgatni kell. Nem ám napközbe kell hívni valakit aki beteg. Ilyenkor! Már most vissza mentek 2007-ig hogy ki mit csinált a kocsi hátsó ülésén részegen. Szóhoz se tud jutni a másik. Esküszöm mindjárt beteszek egy CD-t jó hangosan, vagy egy filmet. Az biztos hogy ezt nem hallgatom sokáig.