Ha két ember régebben odavolt egymásért, de már nem, akkor miért keresik még egymást? (beszélgetés)
Nekem is van olyan ember az életemben, aki ünnepi alkalmakkor felköszönt, ilyenkor érdeklődik, h vagyok, család, stb. Nem akar tőlem már semmit, dehát meghatározóak voltunk egymás számára.
Nincs ezzel baj, de nyilván ehhez kell egy közös múlt, ami nyomot hagyott az emberben. FI hsz-ből nekem nem volt egyértelmű, h milyen jellegű volt a kapcsolatuk.
Első barátnőm egyszer, de adott esetben többször is felhív évente
Viszont , hátsó gondolat nélkül, hiába hívom jőjjön el, hol élek hogy megváltoztam stb
Ez utóbbira mondja hogy ő közel sem az mint volt és nem jön
Ki tudja mi jár a fejében, mindenesetre jól esik, van aki még gondol rám
Ha komoly kapcsolat volt és/vagy van gyerek, akkor természetes, h egy barátság féle megmarad. Jó esetben jó szívvel gondoltok egymásra, de nyilván nem jártok össze. (Oké, közös gyerek megint más helyzetet teremt nyilván.)
Ha ez csak egy laza kapcsolat volt, vagy még annyi sem, nem keresem az illetőt.
Szóval, nyilván akkor keres továbbra is, hha még érez irántad valamit v reménykedik h van még sansza pl. egy éjszakára, folytatásra stb...a részletekről Őt kellene megkérdezni.
További ajánlott fórumok:
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Imádkozunk egymásért?...
- Megromlott a kapcsolatunk, de harcolunk egymásért!
- Pótmamát keresünk, egymásért, együtt.
- Segíts hogy segíthessek/sorstársak egymásért
- Anyagilag felelnek e a házastársak egymásért?