Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szabad vagy nem szabad ilyet? fórum

Szabad vagy nem szabad ilyet? (beszélgetés)

11. Enissa (válaszként erre: 10. - K-né Zsóka)
febr. 8. 13:12

Ismerek olyan gyámhivatalt, ahol, anya-lánya-sógornő- kábszeres keresztlány és keresztapa dolgozott.

Biztos pályáztatás volt a felvételnél.

Elmondhatom azt is, bem a kegélesebb kések voltak a fiókban.

10. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 09:05
Meg kell hirdetni az állást, pályázhatnak és győzzön a jobbik! Ha rátermett a rokon, és ő bizonyul a legjobbnak, akkor megkaphatja az állást.
9. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 08:20

A polgármester ezzel sem szabálysértés, sem bűncselekményt nem követ el. Ennek fényében nincs akadálya.

Másrészt, a hozzátartozó nem maradhat munka nélkül miközben van számára megfelelő munka csak azért, mert polgármester a rokona.

8. gigi> (válaszként erre: 7. - Semleges)
febr. 8. 06:41
Van bizony. Én olyan helyen dolgozom ahol egy helyen van két testvér, és egyiknek a gyereke.
febr. 8. 06:31
Vannak akiknek mindent szabad.
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
febr. 7. 22:29
Nem korrupció ez, ha a faluban nincs képzettebb munkaerő.
febr. 7. 20:59

a korrupcio letezik.

Neha en csak azt sajnalom, hogy nem vagok a bodonben.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 20:18

Mint látod beteheti.

Nem korrekt, ha a polgi a főnöke, de ez van.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 19:41

Úgy gondolom, hogy mint minden más munkát, meg kell pályáztatnia és ha nincs más jelentkező, miért ne? Végzettsége is meg van. A képviselők is elfogadják?

Nagyobb önkormányzatoknál gondolom, van erre külön HR vagy munkaügy. Kisebbeknél a képviselők.

2. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 19:21
Ha el tudja látni a munkáját megfelelően végzi, miért ne tehetné?
febr. 7. 19:17
Nézelődtem, de nem találtam rá sehol sem választ. Gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hátha valaki jobban tud segíteni nekem ebben az érdekes kérdésben. Engem az érdekelne, hogy adott helyen, teljesen mindegy hol, polgármester a saját hozzátartozóját be teheti-e dolgozni közintézménybe? (végzettsége megvan az elvégzésre való munkára).

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook