Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyós és elsőáldozás fórum

Anyós és elsőáldozás (beszélgetés)

10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:47
A Google translator meg minnig felismerheto. Foleg a magyarnal.
9. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:13
Tedd túl magad rajta valahogy. Gondolom anyukáddal elnézőbb lennél.
tegnap 22:59
Szerintem anyósodnak joga van akkor megműttetni magát, amikorra időpontot kap. Örülhet, hogy kapott egyáltalán, amilyen manapság az orvosi ellátás. Attól még, hogy ez “nem egy fontos műtét” a leírás szerint legalábbis, hadd csináltassa már meg akkor, amikor szeretné.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Andi6020)
tegnap 22:55
Igen csak még az a probléma hogy volt választási lehetősége és ő épp ezt az időpontot választotta 😏
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:48

Feltételezem lesznek ott elegen. A gyereknek magyarázzátok el, hogy a mama beteg. Gondolom amúgy őt kevésbé zavarja, hogy egy nagymama nem lesz ott.

Anyósod meg gyógyuljon gond és komplikáció nélkül.

Ez így alakult. Tekintve a várólistákat meg egyéb nyalánkságokat, mák, hogy egyáltalán megműtik.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Andi6020)
tegnap 22:36
Nem is szidni szeretném csak rosszul esik mert szerettem volna ha ő is ott van és részt vesz rajta. mégiscsak az unokajarol van szó
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:33
Persze segíthetünk szidni, ha ettől neked jobb lesz. Mondjuk nekem nincs kedvem...
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:27

Nem fog összedőlni a világ, ha nem lesz ott.

Ha elfelejtette, akkor így járt.

Írhatnál tagoltabban is, mert így ömlesztve a szavakat eléggé olvashatatlan.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:22

Nagybetű, szóköz, vessző, tagolás, ékezetek, stb?

Anyósodnak gondolom van baja elég, nem hogy a te sértődéseddel is foglalkozzon.

Jobbulást neki!

tegnap 22:09
Sziasztok véleményeteket szeretném kikerni a helyzet az hogy akislányom májusban lesz elsoaldozo a potos dátumot már tudtuk tavaly októberben!q helyzet az hogy mindenki ertesitve volt róla aki számunkra fontos nagyszülők,keresztszulo testver.Na most az történt hogy az anyósomnak egészségügyi problémái vannak (urologia)amivel nemrég kezdett orvoshoz járni ezzel nincs is probléma eddig nem oldotta pedig nem most kezdődött ez az egész,most meg kell operálni ami olyan operacio hogy ha 1 hónappal később is lesz az sem probléma!ő pontosan azon a hétvégén megy operaciora amikor az unokájának van az elsőaldozasa amit nagyon vár,most az van hogy kicsit osszecsiptem vele ezen meg mertem neki mondani hogy miért pont akkor megy miért nem lehet egy héttel később vagy korábban !most én vagyok a családban a fekete bárány hogy hogyan mondhattam ilyet szerintetek annyira rosszat csináltam?azért mert az unokájának fontos hogy ott legyen?én nem tudom hogy velem e van a hiba de én úgy gondolom hogy ezt nem csináltam volna meg a saját unokammal nem szólnék egy árva szót sem ha nem tudtuk volna mikor lesz és ő előbb kapott volna időpontot vagy ha tényleg annyira sürgős volna az operáció hogy amit nem lehet halasztani!hozzá teszem hogy azt mondta elfelejtette hogy akkor lesz elsoaldozas

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook