Anyós és elsőáldozás (beszélgetés)
Szerintem rosszul gondolod. Ezek a gondolatok mélyítik el benned az anyósoddal kapcsolatos rossz érzéseket.
Miért nem lehet elfogadni azt, hogy tényleg elfelejtette a dátumot és a műtétre a neki akkor, ott a legkedvezőbbet választotta.
Miért gondolod, hogy egyik unokája kedvesebb számára, mint a másik? Minden bizonnyal őt bántja most legjobban, hogy feledékeny volt és így lemarad az elsőáldozásról.
A szavaidban érzem, hogy ez az ellenszenv az anyósod iránt nem most kezdődött. Lehet, hogy csak a te fejedben létezik az, hogy az anyósodban csak a rosszat veszed észre?
Ne foglalkozz vele. Lehet ,hogy tényleg elfelejtette. Ha szándékosan tette, akkor úgy is kiderült a többi alkalommal.
Anyósom a gyerekem 07. szülinapját akarta áttenni őszre ,mert neki úgy tetszett. Még a férjemet is megpróbálta rábeszélni.
A menyem pedig teljesen hül.e szegény.Folyton kérdezi, hogy mikor megyek már dolgozni .
Fel a fejjel.
Ahogy az eü időpontot ad, jobb, ha akkor túl van a műtéten. Lehet, hogy ha ezt kihagyja, akkor hónapokat kell várnia újra.
Nem értem, hogy miért gond, ha nem lesz ott.
Van elég baja. Inkább drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. Ne kapjon fertőzést és gyorsan felépüljön.
Ez a vélemény áll hozzám is a legközelebb.
Videózzátok az eseményt! Fájdalom... Ez van...
Gondold át újra, hogy mi is a helyzet, őszintén.
Szerintem neked csípi a szemed, hogy nem lesz ott anyósod, nem a lányodnak.
Próbálj megbékélni ezzel. Jobban fogod érezni magad.
Gyors felépülést a férjed édesanyjának!
Megértelek.
Ettől függetlenül azt mondom: fogadd el! Mást úgysem tehetsz. Jobb, ha vele nem is beszélsz róla, mert csak elmérgesedne a helyzet. Tudom, hogy fontos a műtét - nem tudom, esetleg az időpont megbeszélésekor egyáltalán felmerült-e az időpontmódosítás lehetősége, vagy anyósod valóban elfelejtette (amin adott helyzetben nem csodálkoznék - nekem se ez járna a fejemben).
Ha az én kislányomról/anyósomról lenne szó, sajnálnám, de lemaradna az alkalomról. Jobbulást neki!
Amennyiben eü. probkénája van, ne csodálkozz, ha elfelejti az áldozás dátumát. Főleg, ha nem is vallásos.
Fel sem nerülne bennem, ha műteni kell, hogy MIÉRT nem jön ?
Honnét tudod, hogy bagatell az állapota? Amit műteni kell, ott gond van, erre csak úgy véletlenül nem gondoltál?
A műtéten mindenki túl szeretne esni mielőbb.
Majd megkapja az aranyláncot a kislány tőle később.
Ha jól akarsz ebből kijönni,akkor azt az összecsípés helyet "kenegesd", kérj bocsánatot, nem szégyen,ám az.
Az ember hibázhat, neked fontos, a kislánynak fontos az elsőáldozás, anyósodnak meg nem, így nem véste az agyába.
Attól még imádhatja az unokáját, kedvelhetett idáig téged is. Ezekután már nem vagyok benne biztos.
A legfontosabb és elsőhelyen kezelendő az EGÉSZSÉG!!!
Valóban, bajod neked van!
Szintén elsőáldozás előtt voltunk, mikor anyósomat műtötték, elsőáldozás előtt egy héttel. Nem tudott jönni, pedig nagyon szeretett volna, de mindenki tudta hogy az egészsége a legfontosabb! Nem jó kedvébe fekszik az ember kés alá! Mi is szerettük volna ha ő is ott van, de az egészség a legfontosabb!
Szerintem gondold át ezt az egészet!
Feltételezem lesznek ott elegen. A gyereknek magyarázzátok el, hogy a mama beteg. Gondolom amúgy őt kevésbé zavarja, hogy egy nagymama nem lesz ott.
Anyósod meg gyógyuljon gond és komplikáció nélkül.
Ez így alakult. Tekintve a várólistákat meg egyéb nyalánkságokat, mák, hogy egyáltalán megműtik.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudjam elviselni egy hóbortos anyós szeszélyeit?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Az anyósom vagy a férjem a baj? Ki vagyok borulva..
- Ti hogy szólítjátok az anyósotokat?
- Első áldozás