Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Anyós és elsőáldozás fórum

Anyós és elsőáldozás (beszélgetés)

1 2
34. birebora (válaszként erre: 33. - Lili44)
febr. 9. 14:46
Jobbulást neked.
33. Lili44 (válaszként erre: 29. - Birebora)
febr. 9. 10:01
Mert egész nap otthon vagyok, betegségek miatt.
32. Amaunet (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 21:57

Szerintem rosszul gondolod. Ezek a gondolatok mélyítik el benned az anyósoddal kapcsolatos rossz érzéseket.

Miért nem lehet elfogadni azt, hogy tényleg elfelejtette a dátumot és a műtétre a neki akkor, ott a legkedvezőbbet választotta.

Miért gondolod, hogy egyik unokája kedvesebb számára, mint a másik? Minden bizonnyal őt bántja most legjobban, hogy feledékeny volt és így lemarad az elsőáldozásról.

A szavaidban érzem, hogy ez az ellenszenv az anyósod iránt nem most kezdődött. Lehet, hogy csak a te fejedben létezik az, hogy az anyósodban csak a rosszat veszed észre?

31. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 21:28
Az orvos az oka hogy arra az időpontra rakta az operációt. Őt is meg kellett volna hívni
30. 80ASIQ (válaszként erre: 28. - Ancsika4)
febr. 8. 18:46
Ez is egy megoldás. Sőt!
29. birebora (válaszként erre: 27. - Lili44)
febr. 8. 18:08
Miért kérdezi?:)
febr. 8. 17:58
Én az elsőáldozást tenném más időpontra,és az Anyósomnál lennék,mikor műtik,hiszen elég nagy beavatkozás! Elsőáldozó lehetsz 6-20 éves korodban is,de ilyen műtét,remélhetőleg egy lesz!Gyógyulást kívánok Anyósodnak!Szeressétek amíg él!!
27. Lili44 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 12:35

Ne foglalkozz vele. Lehet ,hogy tényleg elfelejtette. Ha szándékosan tette, akkor úgy is kiderült a többi alkalommal.

Anyósom a gyerekem 07. szülinapját akarta áttenni őszre ,mert neki úgy tetszett. Még a férjemet is megpróbálta rábeszélni.

A menyem pedig teljesen hül.e szegény.Folyton kérdezi, hogy mikor megyek már dolgozni .

Fel a fejjel.

26. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 12:31

Ahogy az eü időpontot ad, jobb, ha akkor túl van a műtéten. Lehet, hogy ha ezt kihagyja, akkor hónapokat kell várnia újra.

Nem értem, hogy miért gond, ha nem lesz ott.

Van elég baja. Inkább drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. Ne kapjon fertőzést és gyorsan felépüljön.

25. 80ASIQ (válaszként erre: 8. - Dreamerlady)
febr. 8. 12:06

Ez a vélemény áll hozzám is a legközelebb.

Videózzátok az eseményt! Fájdalom... Ez van...

24. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 11:26
Őszintén? Szerintem egy műtét sokkal fontosabb mint egy hókuszpókusz mutatvány. Anyósodnak jobbulást, ti meg majd kiheveritek.
23. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 11:14
Mint mondta megfeledkezett arról, hogy akkor lesz az elsőáldozás. Ezen nem kell megsértődni, te is felejtesz és fogsz elfelejteni dátumokat. Fölöslegesen húzod fel magad, a gyereked pedig nem buta, elmagyarázva megérti, hogy a mama beteg. Komolyan, néha úgy érzem tenyerén hord benneteket a jó Isten, hogy csak ilyen hajánál fogva előrángatott problémáitok vannak!
22. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 10:30

Gondold át újra, hogy mi is a helyzet, őszintén.

Szerintem neked csípi a szemed, hogy nem lesz ott anyósod, nem a lányodnak.

Próbálj megbékélni ezzel. Jobban fogod érezni magad.

Gyors felépülést a férjed édesanyjának!

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Halacskaaaa)
febr. 8. 10:25
Köszönöm a biztató szavakat igen én is így gondolom és érzem hogy ezek szerint ez nem fontos neki ami azért is esik ennyire rosszul hogy van több unokája és azokon részt vett !sebaj tulteszem magam rajta még ha nagyon rosszul esik is .
20. Halacskaaaa (válaszként erre: 19. - Halacskaaaa)
febr. 8. 10:23
Amúgy azon sem csodálkoznék, ha a végén úgy kerekítené, hogy őt műtötték és ti nem is foglalkoztatok vele (nyilván, mert az elsőáldozáson voltatok.)
19. Halacskaaaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 10:20
Az a baj, hogy olyan weboldalon panaszkodsz, ahol nagyon sokan anyós korúak és ők tuti nem fognak veled egyetérteni. Én tudom, mit érzel. Az itt kommentelők többsége csak azt látja az egészben, h szegény anyós beteg, és te milyen szemét vagy, hogy bántod. Ahogy írtad, már előre tudta ő is a dátumot, műtéti időpontból volt választási lehetősége, mégis az elsőáldozás dátumát választotta és módosítani sem akar. (Ha elfelejtettem az is azt mutatja, hogy neki ez nem fontos. Megjegyzemm az én nagyanyám anno jobban tudta a fontos események dátumait, mint mi, mert fontos volt neki.) Mindehhez anyósodnak joga van. De ez azt bizonyítja, hogy neki az unokája elsőáldozása nem olyan fontos. Nyilván neked fáj, mert neked más a prioritás. Anyósnak majd akkor fog leesni, hogy lemaradt, mikor nézegetitek a fényképeket és ő nem lesz rajta. De hidd el, nem éri meg emiatt haragudni rá, meg veszekedni. Nálunk is volt hasonló helyzet és én úgy voltam vele, ha neki ez nem fontos, akkor nem fontos. Nyilván nekem is rosszul esett, leginkább meg a férjemnek. De ez van. Joga van így dönteni. Ahogy neked is jogod van neheztelni rá emiatt. Változni és máshogy gondolni úgysem fogja, úgyhogy hagyd rá.
febr. 8. 10:14
Engedd el, ha ott akar lenni, oldja meg. Ez a te napod, legalábbis neked fontos h elsőáldozó legyen a gyereked, ne törődj semmivel 🤷🏻‍♀️
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Sirga)
febr. 8. 08:31
Nagyon szépen köszönöm hogy megertesz .Rosszul esik hogy így döntött, mert mondta hogy volt más időpont is de ő mégis ezt választotta. Mert én úgy érzem ez az én véleményem hogy itt volna a helye .Mert a fia is azt mondta neki, át kell tetetni az időpontot és kicsit arogansan rá vágta ,hogy biztos nem ami nagyon rosszul esett.
16. Sirga (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 08:06

Megértelek.

Ettől függetlenül azt mondom: fogadd el! Mást úgysem tehetsz. Jobb, ha vele nem is beszélsz róla, mert csak elmérgesedne a helyzet. Tudom, hogy fontos a műtét - nem tudom, esetleg az időpont megbeszélésekor egyáltalán felmerült-e az időpontmódosítás lehetősége, vagy anyósod valóban elfelejtette (amin adott helyzetben nem csodálkoznék - nekem se ez járna a fejemben).

Ha az én kislányomról/anyósomról lenne szó, sajnálnám, de lemaradna az alkalomról. Jobbulást neki!

15. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 07:18

Amennyiben eü. probkénája van, ne csodálkozz, ha elfelejti az áldozás dátumát. Főleg, ha nem is vallásos.

Fel sem nerülne bennem, ha műteni kell, hogy MIÉRT nem jön ?

Honnét tudod, hogy bagatell az állapota? Amit műteni kell, ott gond van, erre csak úgy véletlenül nem gondoltál?

A műtéten mindenki túl szeretne esni mielőbb.

Majd megkapja az aranyláncot a kislány tőle később.

Ha jól akarsz ebből kijönni,akkor azt az összecsípés helyet "kenegesd", kérj bocsánatot, nem szégyen,ám az.

Az ember hibázhat, neked fontos, a kislánynak fontos az elsőáldozás, anyósodnak meg nem, így nem véste az agyába.

Attól még imádhatja az unokáját, kedvelhetett idáig téged is. Ezekután már nem vagyok benne biztos.

A legfontosabb és elsőhelyen kezelendő az EGÉSZSÉG!!!

febr. 8. 07:14
ertheto,hogy anyosod minelelobbi szeretne jobban erezni magat es ezert akarja a minelelobbi mutetet.konnyu itelkezni,de o szenved a betegsegtol s nem pedig te!
13. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 06:57

Valóban, bajod neked van!

Szintén elsőáldozás előtt voltunk, mikor anyósomat műtötték, elsőáldozás előtt egy héttel. Nem tudott jönni, pedig nagyon szeretett volna, de mindenki tudta hogy az egészsége a legfontosabb! Nem jó kedvébe fekszik az ember kés alá! Mi is szerettük volna ha ő is ott van, de az egészség a legfontosabb!

Szerintem gondold át ezt az egészet!

12. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 8. 06:39
Miért kellene ott lennie betegen, friss műtétesen? Igazoltan lesz távol.
febr. 8. 06:28
Vannak dolgok amiket nem lehet erőltetni. Van most elég baja, hagyd.
10. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 23:47
A Google translator meg minnig felismerheto. Foleg a magyarnal.
9. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 23:13
Tedd túl magad rajta valahogy. Gondolom anyukáddal elnézőbb lennél.
febr. 7. 22:59
Szerintem anyósodnak joga van akkor megműttetni magát, amikorra időpontot kap. Örülhet, hogy kapott egyáltalán, amilyen manapság az orvosi ellátás. Attól még, hogy ez “nem egy fontos műtét” a leírás szerint legalábbis, hadd csináltassa már meg akkor, amikor szeretné.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Andi6020)
febr. 7. 22:55
Igen csak még az a probléma hogy volt választási lehetősége és ő épp ezt az időpontot választotta 😏
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 22:48

Feltételezem lesznek ott elegen. A gyereknek magyarázzátok el, hogy a mama beteg. Gondolom amúgy őt kevésbé zavarja, hogy egy nagymama nem lesz ott.

Anyósod meg gyógyuljon gond és komplikáció nélkül.

Ez így alakult. Tekintve a várólistákat meg egyéb nyalánkságokat, mák, hogy egyáltalán megműtik.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Andi6020)
febr. 7. 22:36
Nem is szidni szeretném csak rosszul esik mert szerettem volna ha ő is ott van és részt vesz rajta. mégiscsak az unokajarol van szó
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook