Ki milyen vitamint szed, hogy felkészüljön az őszre, télre? (beszélgetés)
C+D vitamint szedek.
Egyébként azt tudtátok hogy D vitamint a háziorvos is felírhat? Lényegesen olcsóbb... 😉
Banánt, amitől nagyon jól tudok fára mászni, a majmok is tudják....
Meg zinket, potassiumot, és D3-at.
Én ha szedtem a supradynt szedtem. Kevés vitamin minősül gyógyszernek így ebben megbízom.
Most mondjuk kismamavitamint szedek.
Gyerekeknek is annak adom a gumivitaminját + D vitamint.
Ha már a szeptembert is több betegséggel kezdték béres cseppet kaptak C vitaminnal a multi helyett.
Kislányom nagyon válogatós viszont sok gyümölcsöt eszik, a kisfiam pedig szinte bármit megeszik amúgy.
A Broncho-vaxom-nak lehet értelme, bár a Ribomunyl hasonló hatású, valamivel jobb összetételű szer a BAKTERIÁLIS fertőzések megelőzésére, gyakorlatilag úgy működik mint egy védőoltás.
Az Isoprinosine ezzel szemben egy olyan szer, aminek elég sok a mellékhatása, bizonyos VÍRUSfertőzések esetén alkalmazzák az immunrendszer vírusellenes aktivitásának fokozására, de ezek semmiképpen sem az enyhe lefolyású, gyakori vírusfertőzések mint pl. a nátha.
Ha valakit érdekel, az indikációk köre:
- Vírusfertőzések immunszupprimált betegeken: H. simplex, H. zoster, varicella, morbilli, mumps, cytomegalo- és Epstein-Barr vírusfertőzések;
- Immunhiányos állapotok;
- Súlyos vírusos légúti infekciók;
- Condyloma acuminatum adjuváns terápiája;
- Herpes simplex;
- Herpes zoster;
- Akut vírusos encephalitis (amit H. simplex-, Epstein-Barr- és kanyaróvírus váltott ki);
- Bármely bőr vagy nyálkahártya (genitális, orális) érintettségű HPV-fertőzés;
- Vírushepatitis;
- Szubakut szklerotizáló panencephalitis (SSPE).
Gyümit én is tettem el télére!
De vitaminra szerintem akkor is szükség van más kép is!
Bronco-waxom ilyenkor 3 hóig. Ha már a betegség felüti a fejét, jön az ISOPRINOSINE.
Emellettt természetesen egészséges, vitamindús táplálkozás, van saját gyümölcsös, mamánál megterem a zöldség, mindezek jóformán vegyszermentesek.
Nekünk a béres-csepp nem segített.
Most én is ezen gondolkodom, hogy a Bérest kellene elkezdeni van itthon 2 üveggel.
Már csak c vitamint kell hozzá vennem!
Orvosként nyilván azt is tudod, hogy a szcientológia nem egy tabletta bevételével terjed :)
A vitaminokat egyébiránt az USA-ból importálja, s feltételezem, nem csupán neki gyártanak, nem az ő kotyvalékai.
Én sem eszem, mert vannak sokkal jobbak is. De megmosolyogtató az érvelésed. :)
Bucika, köszönöm Neked is a választ. Azt hiszem, ennyivel már sikerült meggyőznötök... pedig még nem is néztem komolyabban utána...
:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Mennyire lehet felkészülni az anyaságra? Vagy jön ösztönböl is?
- Vizsga felkészülésre elég lehet egy hét idő?
- Anyukák, akik őszre-télre várják kisbabájukat, van egy percetek?