Kislányom lába 14, 2 cm! Szerintetek télre elég neki, egy 15cm belső talphosszúságú csizma? (jókat kérdezek, mi?:D) (tudásbázis)
Ott van még a Tanoda,vagy a Carlo .Szintén magyarok,és szupi a lábbelijük.
A kislányodnak 22-23-as lába van?
Ha lehet,gora-tex,soft-tex,mindegy hogy milyen"tex"-es lábbelit vegyél,mert azok VÍZÁLLÓak.Már vannak olyan sprayk is,amelyek lepergetik a szennyeződéseket,a vizet,stb..
Ha hidegben,télen szárítod letisztítás után a lábbelit semmiképp ne tedd a fűtőtest közelébe,mert a hirtelen hőmérséglet változástól eltörhet a talpa a csizmácskának(páldául)
Remélem segítettem!
:)
Igen. Most az őszi cipője pont ez a márka- nyári szandija is ilyen volt:D
Ha megpróbálja a csizmát van egy tuti tippem!
Nyomja előre a lábbeli orrához a lábát,hogy teljesen elérje!Ha beletudod tenni az egyik újjadat úgy hogy van egy kis hely,biztos,hogy jó lesz neki télen!!!!!!!!
Az Asso cég nagyon jó gyerek lábbeliket csinál.Ismered?(magyar cég)
Mindenki mondja, ezt a vastag zokni+harisnya dolgot.
Ettől tök szarul érzem magam, mert én tavaly csak harisnyát adtam a lányomra..:( (?)
Báránybőr bélés volt a csizmájában, és úgy gondoltam, hogy nem fázik a lába...
Már felpróbálta,csak nem tudom eldönteni, hogy 15cm v. 15,5cm-es legyen-e....
A 15-ös jónak tűnik, de hol van még a tél.
Lutri, mert v. nől a lába v. nem:D
Szerintem vehetsz neki kb.fél számmal nagyobbat.Télen kell vastagzokni+harisnya is.
A legjobb ha zip-záros+fűzös kombináció,mert akkor a lábformájára állíthatja a csizmát,hogy kényelmes legyen!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Kislányom tex-es csizmája beázik. Mit tehetnék?