Érdi gesztenyés palacsinta recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Érdi gesztenyés palacsinta hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
8 db édes palacsinta
20 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
2 ek. rum
2 dkg mazsola
1 zacsi vaníliás cukor
1 kis üveg meggybefőtt
Az Érdi gesztenyés palacsinta elkészítési módja:
A gesztenyepürét villával összetörtem és egy deci tejszínnel meg a rummal simára kevertem, majd beleszórtam a mazsolát. A maradék tejszínt a vaníliás cukorral habbá vertem. A palacsintákat a gesztenyés töltetékkel megkentem, felgöngyöltem. Adagonként meggybefőttel és tejszínhabbal a tetején kínáltam.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. febr. 16. 15:15
Az Érdi gesztenyés palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.