Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal recept
60 perc
A Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal hozzávalói:
palacsinta alapmassza
25 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
ízlés szerint porcukor
2 evõkanál rum.
A Gesztenyés palacsinta tejszínhabbal elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrom és fél óráig pihentetem. Közben a palacsintát a szokásos módon megsütöm, a tejszínbõl a porcukorral kemény habot verek. A kisült palacsintára krumplinyomóval rányomok egy kevés gesztenyemasszát és tejszínhabbal bekenem, majd a palacsintát félbehajtva tálra teszem. Ha az összes palacsinta már a tálon van, akkor a maradék gesztenyemasszát rányomom és kevés tejszínhabbal feldíszítve tálalom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 16:36
A gesztenyés palacsinta tejszínhabbal elkészítési módja és hozzávalói.