Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Együtt érzek azokkal, akik szenvednek, betegek, vagy... fórum

Együtt érzek azokkal, akik szenvednek, betegek, vagy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Semleges)
ma 14:56
Nem neked írtam, csak neked válaszoltam. Ettől még mások is okulhatnak belőle.
10. semleges (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:30

Aranyos vagy, hogy ezt nekem írod:)

Munkám során rengeteg emberen segítek. Adakozni is szoktam. Akár utcán, közért előtt is, vagy a piros lámpánál álló kéregetőknek, bár már erről leszokóban vagyok. Nem rég egy nagy bevásárlóközpontba gyűjtöttek rászorulóknak tartós élelmiszereket. Liszt, cukor, olaj, só, zsemlemorzsa, szaloncukor került általam a nagy kosárba.

Most adtam fel különböző alapítványoknak 4 X 2.000 ft-ot, mert ugyebár így karácsony előtt, húsvét előtt jönnek a levelek benne a csekkek. Évek óta támogatom őket.

Engem szólítottál meg bár nem érzem magam találva. Nyilván jó érzésű ember segít ahol tud.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Semleges)
ma 09:10

Nem elég sajnálni. Néha tenni is kell. Egy jó szó vagy bármi. Valakinek az életét menti meg. Én régen elmentem osztogatni magamtól az utcán lévőknek. Ott fagyoskodtak. Valaki azt se tudja hogy van a környékén melegedő, ahol meghúzhatná magát. Ha mást nem, tájékoztatni hogy oda menjen. Szociális munkások dolgoznak ott, de utcára is kimennek.

A sajnálat még azt jelenti hogy sajnálom, de nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni mint ő.

Az együttérzés már cselekedet is, jobbra fordítani mások élethelyzetét.

ma 08:49
Én is sajnálom őket.
7. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 07:24
A városrészen ahol lakunk, van egy kis közösségünk, és támogatjuk azokat a lakókat akik rászorulók. Borzalmas nap mint nap látni hogyan élnek. Évek óta segítjük őket mindenben, de néha azt érzem, tehetetlenek vagyunk 😭
ma 00:52
én is
tegnap 21:14

öreg ember létemre megkönnyezem, ha szenvedőket látok..például a lővészárkokban szenvedőket, a katasztrfák túlélőit, a háborúk sérültjeit, éhezőit, a millonyi megerőszakolt nőt, az éhező, vétlen polgárokat...

akik itt a az egészségügyben bárhol is várnak a sorukra..

az együttérzés igen szívszaggato

4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:21
Te egy jó ember lehetsz.
tegnap 19:25
Meg én is.
tegnap 19:24
Én is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook