Egyszerű mustáros hús (disznóból) recept
Az Egyszerű mustáros hús (disznóból) hozzávalói:- 1kg disznóhús (csonttalan és kevésbé zsíros rész)
- 500g tejföl
- 3-4evőkanál mustár
- só, bors
Az Egyszerű mustáros hús (disznóból) elkészítési módja:
A disznóhúst vékony szeletekre vágjuk, megmossuk, kikloffoljuk. Sóval, borssal mindkét oldalát megszórjuk. 5percig állni hagyjuk. Ezalatt egy tálba kiöntjük a tejfölt, hozzákeverjük a mustárt. Tepsibe kevés olajat öntünk, előmelegítjük a sütőt. A húsokat beleforgatjuk a tejfölös mustárba, majd egymás mellé tesszük a tepsibe. A maradék tejfölös mustárt a húsokra öntve egyenletesen eloszlatjuk. Alufólijával lefedjük, majd betoljuk a tepsibe, és megsütjük. Tíz perccel a sütés vége előtt levesszük az alufóliját, hogy megpiruljon a hús teteje is.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cc9cb5793a, 2009. febr. 5. 15:35
Az egyszerű mustáros hús (disznóból) elkészítési módja és hozzávalói.