Belgrádi tojás recept


6 tojás,
3pár virsli
4dkg vaj
1evőkanál liszt
4dl tej,
10dkg sajt
olaj
só
bors
A Belgrádi tojás elkészítési módja:
Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, majd beleütjük a tojásokat. Rátesszük a felkarikázott virsliket. A vajból,lisztből és a tejből híg besamellmártást készítünk és ráöntjük a virslikre. Megszórjuk reszelt sajttal és 10-15percre forró sütőbe tesszük! Forrón kenyérrel meleg teával kínáljuk!
Kíválló étel akár vacsorának ,de főzelék mellé feltétnek is kínálhatjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: manduli, 2009. febr. 3. 02:01
A belgrádi tojás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.