Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Egyben sült sertéscomb krumpliágyon római tálban recept

Egyben sült sertéscomb krumpliágyon római tálban recept

Az Egyben sült sertéscomb krumpliágyon római tálban hozzávalói:
1, 3 kg sertéscomb egyben
2 fej fokhagyma
3 fej vöröshagyma
sertéshús fűszerkeverék

bors
1 kg krumpli
1 dl olívaolaj


Az Egyben sült sertéscomb krumpliágyon római tálban elkészítési módja:
A húst enyhén besózom, és vastagon bekenem a olívaolajban elkevert fűszerkeverékkel, amibe 5 gerezd fokhagymát is darabolok, illetve teszek még hozzá kevés borsot. Így hagyom állni a hús 1 éjszakán át. Másnap a krumplit megtisztítom, nagy hasábokra vágom, beáztatott római tál aljára rakom, közé dugdosom a feldarabolt vöröshagymákat. Sózom, majd ráfektetem a bepácolt húst. Éles késsel zsebeket hasítotok bele, és fokhagymagerezdeket dugok a résekbe. Lefedem a tálat, sütőbe teszem, és közepes hőmérsékleten 3 órán át sütöm. Félidőben megfordítom.


Kategória: Egytálételek receptjei


Az egyben sült sertéscomb krumpliágyon római tálban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook