Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed? (tudásbázis)
ne haragudj, de most nagy butaságot írtál. ha valaki szorong - még nem hall hangokat. ha meg igen - nem xanaxot írnak fel neki.!!!
különben meg szerintem kifejezetten dicséretes tulajdonság, ha egy ápolónő hangokat hall - a betegekét :P
Nekem a pajzsmirigy műtétemmel kapcsolatban írtak fel Xanaxot. Simán el tudtam látni a munkám és vezettem is mellette.
Más kérdés, hogy rosszul állították be az adagot, alig bírtam lejönni róla; az elvonási tüneteknek tudom be, amiket az elhagyásakor éreztem.
Szerintem eü. alkalmazottak is pont úgy tudnak koplalni mint bárki más. Amíg meg nem tapasztalják, hogy aki emberekkel dolgozik, és nagy felelőssége van, annak kivitelezhetetlen a koplalás.
Védőnő vagyok, én is koplaltam már, és alig voltam észnél, úgyhogy hamar abbahagytam. Ezzel szemben, amikor gyógyszert szedtem, egész jól tudtam figyelni.
...és a doki velem , ha 0.25-el számolunk pont napi 9-et szedetett, hogy elnyomja a másik gyógyszer mellékhatásait. ettől kaptam a toxikózist.
a drognak nincsen max. dózisa??? én ezt is másképp tudtam...
nyilván sokkal jobban tudod. nem vagyok orvos, sem gyógyszerész, csak egy szimpla pánik beteg. vagyis az is csak voltam, mert már évek óta semmi bajom gyógyszer nélkül...
csak akkor azt is magyarázd meg légy szíves, hogy miért van az, hogy 3 hónapig simán abba lehet hagyni, és a szorongás meg csak 3 hónapon túli szedés esetén tér vissza?
persze! 3 hónap után hozzá lehet szokni, és egyre nagyobb adagra van szükség, és komoly megvonási tünetek vannak, mint a drognál.
Átmeneti enyhítésnek jó
ezt azért így nem jelenteném ki, főleg hogy nem tudod melyikből és hányat szed.
pont, hogy az orvos játszott az én életemmel, mikor a pánikbetegségem kezdetén a 3x 0.25-ös xanaxot megemeltette a háromszorosára, mert nem volt kedve játszadozni a hosszabb távú pánik gyógyszerrel, hogy lassan szokjon hozzá a zszervzetem. Emiatt pont, hogy kihozta a gyógyszer azokat a komoly tüneteket, amire kaptam a szert. Ezen tünetek elnyomása érdekében megemeltette a xanaxot 3x0.75-re. ..és mivel nem vette figyelembe, hogy időközen abbahagytam a dohányzást, és emiatt lassabban szívódik fel a xanax - lett egy 40/70-es vérnyomásom!!!
Ez azért nem olyan erős gyógyszer.. nem kábítja be az embert!!!
..ha meg már itt tartunk.. nem egy doki van, aki iszik.. Velük mi a helyzet???
(csak költői kérdés volt..)
További ajánlott fórumok:
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- Igaz az, hogy ebben az évben csak az dolgozhat akinek szakmája van?Még a takaritónönek is papir kell?
- Mennyit dolgozhat egy teljesjogú nyugdíjas?
- Vagyonőr mennyit dolgozhat?
- Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki?
- Munka és várandósság: Benzinkúton dolgozom. Szerintetek dolgozhatom az első 4-5 hónapban?