Vagyonőr mennyit dolgozhat? (tudásbázis kérdés)
Hát én sem.
Mekkora szemétség már ez, ennyire kizsákmányolni az embereket!
Jaja, csak legyen idő egy esküvőre ilyen munkatempó mellett...
A gyerekgyártásról nem is beszélve
Hát nagyon kiváncsi leszek a beosztására, hétfőtől kezd ez az új cég, de beosztásuk még csak 2 napra van meg.
Mindenesetre elkezdünk más munka után nézni neki, így nem lehet családot alapítani :-(
Semmit nem fizetnek.
Gyárban melózóknak vacsi vagy ebéd van de az sem a szemét és vagonőr cégnek köszönhetően.
Náluk megy egyik évben szenteste, másik évben szilveszterkor.
Na meg ugye a karácsony is több napból áll, valamelyiken minden évben bent van.
Pároméknál eddig jobb volt a helyzet, most kavar nagyon ez az új alvállalkozó, pedig eddig a régi munkáltatóját is szidtuk!
Gondolom a vidékiek bejárását sehol nem fizetik...
Amennyit bír...
Illetve amennyit a munkahelye enged.
Én most 24/48 órában dolgozok. Ez annyit jelent, hogy minden harmadik nap reggel 6-tól, másnap reggel 6-ig dolgozok.
Dolgoztam már 24/24 órában is. Bent töltöttem a karácsonyt, a szilvesztert, stb.
Mivel az órabér a minimálbér alatt van, így mindenki megpróbál minél több órát dolgozni.
Van olyan munkahely is, ahol korlátozva van az óraszám. Például havi 180 órában. Ekkor viszont hideg vízre sem elég a fizetés.
Pihenni hivatalosan nem lehet, de a magyar ember nagyon találékony...
Így van!Egyet tanuljatok meg őrségben!
Nincs ember,nincs alkalmazott:darab van csak!
Nem Pisti van az x helyen hanem 1 db.
Remélem érted!
Nem talpon!Kaptunk székeket az őrhelyen! :D
Viccet félretéve:igen,nem lehetett még hosszabbat sem pislogni,mert a valagamban is kamera volt.
24 órában végig talpon kellett lenni?
Pároméknál a cég, amit őriznek nem engedte a 24 órás szolgálatot, szerencsére.
Megszokás kérdése!
Én sokat 24-eztem!
De egyszer voltam bent 36 órát is!De az csak egszer volt!
Basszus, hogy bírja?
Eddig nekik kb 20-21 műszakjuk volt, de a cég ami átveszi őket egyből 2 embert elküld, így nő a műszakok száma is.
Oké, amennyit bír, na de hivatalosan mennyi lehet az óraszám?
Mert ha mondjuk 24-25 12 órás műszakja van egy hónapban, azt gondolom hivatalosan, jogszerűen nem lehet. Ha be van jelentve, akkor is lehet ennyi?
Jól látom a kamara honlapján, hogy még műszakpótlék is járna??
Álom-álom!
További ajánlott fórumok:
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- Igaz az, hogy ebben az évben csak az dolgozhat akinek szakmája van?Még a takaritónönek is papir kell?
- Mennyit dolgozhat egy teljesjogú nyugdíjas?
- Munka és várandósság: Benzinkúton dolgozom. Szerintetek dolgozhatom az első 4-5 hónapban?
- Gyes mellett dolgozhatok 8 órában?
- Gyesen lévő anyuka lehet Bt kültagja, illetve napi hány órában dolgozhat a gyermek 1 éves kora után a gyes megtartásával?