Fülzúgásra Xanax-ot szedett valaki? (tudásbázis)
4-5 napja jobban cseng, mint előtte.
És most fáj is. :(
itt lehet egy új módszerről olvasni, talán négy éve találkoztam először ezzel,hogy így tudják a makacs fülzúgást kezelni.
Csak azért kérdeztem, hogy miért nem szabad, mert azt hittem orvos vagy.
Olyan sok önkéntes orvos van a fórumokon és megmondják másoknak a tutit, azt ne, de mást szedjen be, vagy semmit.
Könyörgöm, lehet pont valakinek az életével játszanak, hiszen sosem tudhatja senki ki mennyire labilis, miért kapta a gyógyszert. Egy ismerősöm az unokáját akarta megölni,ha nem kapja a dilibogyót, megteszi. Szerencsére Ő nem netezik, mert képes lett volna feltenni ő is kérdést, beszedje, vagy sem? Ha kapja a "BÖLCS" tanácsokat egy 2 éves gyerekkel kevesebb van a világon, mert hajlamos lett volna elhinni, hogy neki az nem jó.
Tudom fülzúgásról van most szó, de nem tudhatjuk, mi van a hátterében.
Ja igen, ezt is szedtem, eredménytelenül.
Voltam fülészeten, neurológián, otoneurológián.
Azért annyira ne szóljuk le a Xanaxot. Van akinek használ, nem szabad általánosítani. Anyukám alvás előtt veszi be és már több évtizede szedni.
Nekem is ezt írta fel az orvos fülzúgásra, de én nem tudok tablettát szedni így ez kimaradt.
Nekem felírta az orvos mert teljesen kibuktam , remegtem és halálfélelmem volt. Napi 3-az kellett volna szednem, de csak 3* felet szedtem be. Valóban lenyugtatott, az sem érdeket akkor ha a gyerekem nyakát vágja. Az első fél órában nevettem tőle, majd átestem a ló túloldalára. Nem szabad azonnal abbahagyni sem. Először a déli adagot kellett elhagyni, két hét után a reggelit, majd újabb két hét és az estit. Nálam kávét sem lehetett fogyasztanom, mert elvette a hatását. A szorongásomat végül saját magam győztem le semmiféle gyógyszer szedésével. Megjegyzem, hogy előtte és azóta sem szedtem, szedek gyógyszert semmire. Ha fáj a fejem is ,igen ritkán, akkor is vízzel kezelni tudom, mert elfelejtek inni.
Én sem hiszem, hogy fülzúgás ellen segítene,max letompít és így nem idegesít, ha zúg a füled.
Jobban érzik magukat, de nem a fülzúgástol, hanem amire jellemzően adják, pánik és társaira
Városi legenda a rászokás, tapasztalat
Dokival írass fel Betarevint,ez erre a problémára való.
Betarevin 24mg.
.. fülzúgással és hallásromlással, illetve hányingerrel/hányással járó szédülés (Méniere-szindróma), valamint a fül eredetű szédülés kezelésére szolgál
Betarevin-t szedtem 2x,hatásos volt, elmúlt.
Lelki ok valóban okozhat ilyen tünetet,de keringési probléma is.
További ajánlott fórumok:
- Dolgozhat valaki nővérként/ápolónőként, ha Xanax-ot szed?
- Mennyire hatásos a Ginkgo Biloba fülzúgásra?
- Krónikus fülzúgásra gyógymód?
- Milyen gyógynövényes és/vagy homeopátiás szereket ismertek fülfájásra, fülzúgásra?
- Bioptron lámpát fülzúgásra/nem fül fájásra/ használt valaki eredményesen?
- Milyen homeós bogyót szedjek fülzúgásra?