Krónikus fülzúgásra gyógymód? (beszélgetős fórum)
Melyik rádiót hallgatod?
Én a youtube-n hallgatok előadásokat, vagy kabarét. És elalszom rajta.
Nekem is változó. Most pl. hangosabb.
A férjemnél nem tud senki sem hangosabban horkolni🙂. Megoldottam: külön szobába költöztem🙂.
Minél tovább zúg, annál nagyobb az esély, hogy
nem elmulasztható.
Állandósul ez az érzet. Volt X éve egy német cég a Korvin negyednél, ők tudták nagyobb sikerrel kezelni, mert egy ellenfrekvenciát küldtek a hallóidegnek, ami végül kioltotta a zúgást. Ez nem volt olcsó, a TB nem támogatta és 100 ezres/ezresek nagyságrendű volt.
Most Londonban van a székhelyük.
Ami még kiválthatja sok mindenen kívül természetesen, az állkapocs nem megfelelő állása. Próbáld nagyra nyitni a szád és figyeld meg változik-e a zúgás nagysága, milyensége.
Én is úgy alszok el, hogy fülessel rádiót hallgatok. Mondjuk a férjem horkolása sokszor jobban zavar, mint a fülem zúgása.
Neked ugyanolyan hangerővel zúg? Mert nekem nem. Van, hogy sokkal hangosabb. Mintha tekerne valaki a hangerőn.
Nekem 2 éve zúg. Szedem a Cavintont, Nootropilt, voltam többször infúziós kezelésen. Sajnos nem segít semmi sem. Van a Facebookon zárt csoport, sokan vagyunk ott. Rengeteg vizsgálaton túl vannak, de semmi sem segít. Az orvos is azt mondta: ezzel együtt kell élni.
Én aludni csak úgy tudok, ha a fülhallgató a fülemen van és hallgatok valamit. Sajnos.
Időjárás változáskor erősödik a zúgás.
Csináltass egy CT-t vagy MR-t, biztos ami biztos. (Nem rémisztgetni akarlak, de nekem szédülés miatt csináltattak és ott ért a meglepetés. Főleg, amikor kérdések kereszttüzébe kerültem; fülzúgás? hallásromlás? Mind volt, de csak kis mértékben. Beleolvadtak a hétköznapokba.)
Lehet, hogy ártalmatlan a fülzúgásod és az is lehet, hogy nem.
14 éve élek vele
elég borzasztó
További ajánlott fórumok:
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mennyire hatásos a Ginkgo Biloba fülzúgásra?
- Milyen gyógynövényes és/vagy homeopátiás szereket ismertek fülfájásra, fülzúgásra?
- Bioptron lámpát fülzúgásra/nem fül fájásra/ használt valaki eredményesen?
- Milyen homeós bogyót szedjek fülzúgásra?