Csőben sült spárga roston sült karajon recept
A Csőben sült spárga roston sült karajon hozzávalói:4 szép karaj szelet
só
1 kiskanál grillfűszer
3 evőkanál olaj
40 dkg spárga
2 dl besamell mártás
10 dkg reszelt sajt
A Csőben sült spárga roston sült karajon elkészítési módja:
Gyöngén klopfold ki a karaj szeleteket,dörzsöld be sóval,grillfűszerrel, és hagyd pihenni egy kicsit. Forrásban lévő vízbe dobd a spárgát 3 percre, majd csepegtesd le. A fűszerezett húsokat rostlapon (vagy forró serpenyőben)süsd szép pirosra, és fektesd őket tűzálló tálba.Egy-egy spárga köteget halmozz mindegyik tetejére, besamell mártással fedd be,kevés reszelt sajtot szórj rá és tedd a forró grillsütőbe 10 perc alatt rápirul a sajt, és már tálalhatod is.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 21. 09:15
A csőben sült spárga roston sült karajon elkészítési módja és hozzávalói.