Csontos sertésborda mézpácban recept

4 csontos sertésborda
3 ek. méz
300 ml ketchup
4 gerezd fokhagyma
2 ek. Worcestershire-szósz
2 ek. vörösborecet
só,
bors
őrölt chili
A Csontos sertésborda mézpácban elkészítési módja:
Zúzzuk péppé a fokhagymát. Először dolgozzuk össze sima krémmé a mézet és a ketchupot, majd adjuk hozzá a Worcester-szószt, vörösborecetet, és a fokhagymát. Fűszerezzük a páclét sóval, borssal, és őrölt chilivel. Öntsük rá a páclevet a húsra, és hagyjuk pácolódni 2 óráig. Süssük a bordákat 15 percig, közben gyakran forgassuk, és kenegessük a páclével.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 19. 09:08
A csontos sertésborda mézpácban elkészítési módja és hozzávalói.