Földimogyorós borzaska recept
A Földimogyorós borzaska hozzávalói:5 dkg sózott földimogyoró,
20 dkg liszt,
10 dkg cukor,
10 dkg vaj vagy margarin,
2 tojás,
késhegynyi sütőpor
A díszítéshez:
15 dkg földimogyoró,
porcukor
A Földimogyorós borzaska elkészítési módja:
Az 5 dkg földimogyorót daráljuk le, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre tegyünk apró halmokat a tésztából. A maradék földimogyorót mossuk le, szárítsuk meg és vágjuk apróra. Nyomjuk a sütire, majd süssük 10-12 percig. Hűtsük le, és forgassuk meg porcukorban.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: access, 2011. aug. 18. 09:06
A földimogyorós borzaska elkészítési módja és hozzávalói.