Csőben sült karfiol és brokkoli recept
A Csőben sült karfiol és brokkoli hozzávalói:30 dkg brokkoli
30 dkg karfiol
15 dkg mozzarella
15 dkg paradicsom
6 gerezd fokhagyma
1 e.k. citromlé
A Csőben sült karfiol és brokkoli elkészítési módja:
A brokkolit sós, fokhagymás vízben leforrázzuk, a rózsáira szedett karfiolt, sós citromos vízben előfőzzük. Egy tűzálló tálba helyezzük rétegesen a karfiolt és a brokkolit, úgy, hogy minden réteg közé egy-egy sor szeletelt mozzarellát is teszünk. Tetejét teljesen beborítjuk sajttal, paradicsomkarikával díszítjük és forró sütőben pirosra sütjük.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: kismajacka, 2007. jan. 25. 22:06
A csőben sült karfiol és brokkoli elkészítési módja és hozzávalói.