Csirkevagdalt recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csirkevagdalt hozzávalói:
20 dkg alma
1 db zsemle
1 db tojás
3 dkg vöröshagyma
40 dkg csirkemell vagy comb
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors
A Csirkevagdalt elkészítési módja:
A csirkehúst a meghámozott almával, hagymával, fokhagymával, a vízbe áztatott és kicsavart zsemlével ledaráltam. Sóztam, borsoztam, a tojással összekevertem és rudat formáltam belőle. Alufóliát vékonyan megkentem étolajjal, a húsrudat szorosan beletekertem. Sütőben 180 C fokon megsütöttem, a végén az alufóliát kinyitottam, hogy szép pirosra süljön a vagdalt.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. okt. 26. 17:54
A csirkevagdalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.