Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse recept

Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse hozzávalói:
1 szelet angolszalonna,
10 dkg csirkemell,
10 dkg mirelit vegyes leveszöldség,
5 dkg mirelit zöldbab
15 dkg nokedli (maradék is lehet),
1 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 kanál sült sertészsír,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse 1.Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse 2.


Az Alessandro csirkés zöldséges serpenyőse elkészítési módja:
A zsíron megfonnyasztom a felszeletelt hagymákat. Majd ráteszem a felcsíkozott angolszalonnát és a csirkemellet. Kis lángon 10 percig pirítom. Következnek a mirelit zöldségek és a fűszerek. Ha szükséges kevés vizet is löttyinthetünk alá. És újabb 20 perc fedő alatti párolás után hozzá lehet adni a kész nokedlit is. Jól át kell forgatni az egészet és kb. 5 perc után el is készültünk.

Ha kéznél vannak az alapanyagok, igazán gyors vacsorát tudunk készíteni.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Egytálételek receptjei


Az alessandro csirkés zöldséges serpenyőse elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook