Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Alessandro répás trópusi koktélja recept

Alessandro répás trópusi koktélja recept

Elkészítési idő 3 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro répás trópusi koktélja hozzávalói:
2 személyre:
1 dl kaktuszfügelé,
1 dl vérnarancslé,
1 dl bio sárgarépalé,
3 cl citromlé,
3 cl gránátalma szirup


Alessandro répás trópusi koktélja

Az Alessandro répás trópusi koktélja elkészítési módja:
A gyümölcsleveket, a citromlevet és a répalevet összeturmixoljuk. Először a gránátalma szirupot öntjük a pohárba, majd óvatosan ráöntjük a turmixot is. Citromszelettel díszítjük. Jól lehűtve fogyasszuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az alessandro répás trópusi koktélja elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook