Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldséges-húsos tál recept

Zöldséges-húsos tál recept

Elkészítési idő 90 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zöldséges-húsos tál hozzávalói:
fél kg hús (sertéstarja vagy csirkemell)
1 kg vegyes zöldség tetszés szerint
(sárgarépa, zöldborsó, édesburgonya, krumpli, cukkini, fokhagyma, vöröshagyma, paprika, paradicsom stb.)
3 ek. étolaj
1 dl rosé bor
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, friss zöldfűszerek


A Zöldséges-húsos tál elkészítési módja:
A megtisztított és felaprított zöldségeket egy nagyobb hőálló tálba tettem, fűszereztem, meglocsoltam a borral, az étolajjal és lazán összekevertem. Végül a felkockázott húst is hozzátettem úgy, hogy a zöldségek kicsit takarták. Alufóliával lefedve 160 C fokos sütőben addig sütöttem amíg minden megpuhult. Ezután fólia nélkül is kicsit még pirítottam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldséges-húsos tál elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook