Bolgársaláta recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Bolgársaláta hozzávalói:
2 db kígyóuborka
4 db húsos zöldpaprika
4 db kemény paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
10 dkg gomolyasajt,
2 ek. citromlé
2 ek. olívaolaj
1 ek. mustár
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, petrezselyemlevél
A Bolgársaláta elkészítési módja:
Az uborkát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a hagymát megtisztítottam és apró kockákra vágtam. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkevertem, fűszereztem és a fölaprított zöldségfélékre öntöttem. Óvatosan átforgattam és a reszelt gomolyasajttal meghintve tálaltam.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. júl. 30. 20:22
A bolgársaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.