Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hűsítő nyári uborkaleves recept

Hűsítő nyári uborkaleves recept

Elkészítési idő 10 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Hűsítő nyári uborkaleves hozzávalói:
3 db kígyóuborka
2 nagy doboz natúr görög joghurt
fél fej lila hagyma
1 csokor kapor
1 ek. olívaolaj
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, pirított dió


A Hűsítő nyári uborkaleves elkészítési módja:
A megmosott uborkák végeit levágtam és kisebb kockákra daraboltam. A turmix edényébe tettem, ráöntöttem a joghurtot, hozzáadtam a felkockázott hagymát, a felaprított kaprot és ízlés szerint fűszereztem. Ezt követően az egészet leturmixoltam. A levest átöntöttem egy edénybe és legalább 3 órára a hűtőbe tettem. Friss aprított kaporral és pirított vagdalt dióval megszórva kínáltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hűsítő nyári uborkaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook