Hűsítő nyári uborkaleves recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Hűsítő nyári uborkaleves hozzávalói:
3 db kígyóuborka
2 nagy doboz natúr görög joghurt
fél fej lila hagyma
1 csokor kapor
1 ek. olívaolaj
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, pirított dió
A Hűsítő nyári uborkaleves elkészítési módja:
A megmosott uborkák végeit levágtam és kisebb kockákra daraboltam. A turmix edényébe tettem, ráöntöttem a joghurtot, hozzáadtam a felkockázott hagymát, a felaprított kaprot és ízlés szerint fűszereztem. Ezt követően az egészet leturmixoltam. A levest átöntöttem egy edénybe és legalább 3 órára a hűtőbe tettem. Friss aprított kaporral és pirított vagdalt dióval megszórva kínáltam.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. júl. 28. 17:06
A hűsítő nyári uborkaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.