Kuszkuszsaláta recept
35 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Kuszkuszsaláta hozzávalói:
20 dkg kuszkusz,
1 db kígyóuborka,
2 db kaliforniai paprika,
2 db paradicsom,
fél csokor petrezselyem,
3 ek. olívaolaj,
2 ek. citromlé,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, kevés édesítőszer
A Kuszkuszsaláta elkészítési módja:
A kuszkuszt megmostam és forró vizet öntöttem rá. Fél órán át lefedve állni hagytam. Közben az uborkát, a paprikát és a paradicsomot megtisztítottam és apró kockákra vágtam. A megpuhult kuszkuszt villával fellazítottam és összekevertem a zöldségekkel. Az olívaolajjal és a citromlével meglocsoltam, fűszereztem és megszórtam az apróra vágott petrezselyemmel. A hűtőben állni hagytam 2 óráig, amíg az ízek összeértek. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. dec. 19. 22:00
A kuszkuszsaláta elkészítési módja és hozzávalói.