Almás céklasaláta recept
15 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Almás céklasaláta hozzávalói:
2 db főtt cékla,
2 db savanykás alma,
fél db citrom leve,
4 ek. majonéz,
2 dl tejföl,
1 tk. porcukor,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, saláta fűszerkeverék
Az Almás céklasaláta elkészítési módja:
Az almát és a céklát meghámoztam, majd nagy lyukú reszelőn lereszeltem. A citrom levét hozzáfacsartam, melyet a többi hozzávaló követett. Végül megfűszereztem és alaposan összekevertem. Egy éjszakára a hűtőbe tettem egy zárható dobozban, hogy jól összeérjenek az ízek. Önmagában is, de megvajazott pirítóssal és teával finom és egészséges reggeli vagy vacsora válik belőle. Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. dec. 10. 20:22
Az almás céklasaláta elkészítési módja és hozzávalói.