Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Almás céklasaláta recept

Almás céklasaláta recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Almás céklasaláta hozzávalói:
2 db főtt cékla,
2 db savanykás alma,
fél db citrom leve,
4 ek. majonéz,
2 dl tejföl,
1 tk. porcukor,
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, saláta fűszerkeverék


Az Almás céklasaláta elkészítési módja:
Az almát és a céklát meghámoztam, majd nagy lyukú reszelőn lereszeltem. A citrom levét hozzáfacsartam, melyet a többi hozzávaló követett. Végül megfűszereztem és alaposan összekevertem. Egy éjszakára a hűtőbe tettem egy zárható dobozban, hogy jól összeérjenek az ízek. Önmagában is, de megvajazott pirítóssal és teával finom és egészséges reggeli vagy vacsora válik belőle. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az almás céklasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook