Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Alessandro joghurtos uborkasalátája recept

Alessandro joghurtos uborkasalátája recept

Elkészítési idő 5 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Alessandro joghurtos uborkasalátája hozzávalói:
1 db kígyóuborka,
1 db lime,
1 doboz natur bio joghurt,
1 kanál szőlőmag olaj
Fűszerek ízlés szerint: őrölt fehér bors, patikasó, nádcukor vagy édesítőszer


Alessandro joghurtos uborkasalátája

Az Alessandro joghurtos uborkasalátája elkészítési módja:
Az uborkát alaposan megmossuk, majd a végeit eltávolítjuk és vékonyan felszeletelve egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a joghurtot és az olajjal alaposan elkeverjük. Ráfacsarjuk egy lime levét, sóval és a többi fűszerrel ízesítjük. Újabb alapos elkeverés után legalább 1 órára a hűtőbe helyezzük, hogy összeérjenek az ízek.

Fogyasztható önmagában, vagy bármilyen savanyúságot igénylő főétel mellé. Aki szereti 1-2 gerezd fokhagymát is reszelhet bele.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


Az alessandro joghurtos uborkasalátája elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook