Főoldal » Receptek » Turmixok receptjei » Alessandro fahéjas pomelo turmixa recept

Alessandro fahéjas pomelo turmixa recept

Elkészítési idő 5 perc

Az Alessandro fahéjas pomelo turmixa hozzávalói:
2 adaghoz:
1/2 db pomelo,
1/2 db citrom leve,
1/2 db lime leve,
1,5 dl ásványvíz,
1 kanál méz,
Ízlés szerint: őrölt fahéj a tetejére


Alessandro fahéjas pomelo turmixa

Az Alessandro fahéjas pomelo turmixa elkészítési módja:
Alaposan behűtött alapanyagokat használjunk! A pomelot megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágva beletesszük a turmixgépbe. Hozzáadjuk a mézet, felöntjük a citrom és limelevekkel valamint az ásványvízzel majd alaposan összeturmixoljuk az egészet. Késhegynyi őrölt fahéjat szórunk a tetejére, majd nagy örömmel fogyasztjuk ezt a téli vitaminbombát. :) A felnőttek a hidegre való tekintettel tehetnek bele 2 cl almapálinkát is.

Egészségetekre!


Kategória: Turmixok receptjei


Az alessandro fahéjas pomelo turmixa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook