Alessandro fahéjas pomelo turmixa recept
5 perc
Az Alessandro fahéjas pomelo turmixa hozzávalói:
2 adaghoz:
1/2 db pomelo,
1/2 db citrom leve,
1/2 db lime leve,
1,5 dl ásványvíz,
1 kanál méz,
Ízlés szerint: őrölt fahéj a tetejére
Az Alessandro fahéjas pomelo turmixa elkészítési módja:
Alaposan behűtött alapanyagokat használjunk! A pomelot megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágva beletesszük a turmixgépbe. Hozzáadjuk a mézet, felöntjük a citrom és limelevekkel valamint az ásványvízzel majd alaposan összeturmixoljuk az egészet. Késhegynyi őrölt fahéjat szórunk a tetejére, majd nagy örömmel fogyasztjuk ezt a téli vitaminbombát. :) A felnőttek a hidegre való tekintettel tehetnek bele 2 cl almapálinkát is.
Egészségetekre!
Kategória: Turmixok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. jan. 20. 19:26
Az alessandro fahéjas pomelo turmixa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.