Alessandro fahéjas narancsturmixa recept



Az Alessandro fahéjas narancsturmixa hozzávalói:
1 dl szűretlen vérnarancslé,
1 dl szűretlen almalé,
1 db narancs,
2 db mandarin,
1 kanál méz,
3 cl gránátalma szirup
ízlés szerint: egy csipet őrölt fahéj
díszítéshez: 1 szelet narancs, étcsoki reszelék

Az Alessandro fahéjas narancsturmixa elkészítési módja:
A narancsot és a mandarinokat meghámozzuk és gerezdekre szedjük. Az egészet egy keverőpohárba tesszük a mézzel és a csipetnyi fahéjjal, majd ráöntjük a gyümölcsleveket és géppel összeturmixoljuk. Először a gránátalma szirupot öntjük a pohárba, majd óvatosan ráöntjük a turmixot is. A narancsszelettel díszítjük. Csokireszeléket szórunk a tetejére.
Felnőttek tehetnek bele 3 cl narancs vagy meggylikőrt is. Jól lehűtve fogyasszuk.
Kategória: Turmixok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2018. dec. 22. 18:48
Az alessandro fahéjas narancsturmixa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.