Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Őszibarackos csirkemell recept

Őszibarackos csirkemell recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Az Őszibarackos csirkemell hozzávalói:
50 dkg csirkemellfilé
20 dkg őszibarack (lehet konzerv is)
1 dl tejszín
3 dkg margarin
2 dkg liszt
1 ek. ketchup
ízlés szerint: patikasó, őrölt fehér bors


Az Őszibarackos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellfiléket ujjnyi csíkokra vágtam. A tejszínt meg a ketchupot összekevertem, fűszereztem és a húst ebben a páclében legalább egy napig hűtőszekrényben érleltem. Ezután a húst lecsepegtettem és a margarinon hirtelen átsütöttem. A liszttel megszórtam és a páclével felengedte. A megtisztított, kimagozott őszibarackot kis kockára vágtam és a húshoz adtam, rázogatva addig hagytam a tűzön, amíg a hús teljesen megpuhult, és a leve besűrűsödött. Rizs körettel tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


Az Őszibarackos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook