Csirkecomb mustármártásban recept
A Csirkecomb mustármártásban hozzávalói:4 csirkecomb,
2 dl tejszín,
4 evőkanál csípős mustár,
2 evőkanál olaj,
ízlés szerint só, bors.
A Csirkecomb mustármártásban elkészítési módja:
A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. Majd a serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.
Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
De párolt zöldségek mellett is tálalható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2007. júl. 20. 18:55
A csirkecomb mustármártásban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.