Almás-sajtos rakott csirke recept
Az Almás-sajtos rakott csirke hozzávalói:• 2 db csirkemell
• 3 db alma
• 20 dkg füstölt sajt
• 10 dkg bacon
• 2 dl tejföl
• só
• bors
• liszt
Az Almás-sajtos rakott csirke elkészítési módja:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tűzálló edény aljára tesszük a szalonnaszeleteket, utána rárakjuk a lisztben megforgatott csirkemell szeleteket. Az almát káposztareszelőn a húsra reszeljük, majd az almára szórjuk a lereszelt sajtot, végül az egészet meglocsoljuk tejföllel. Sütőbe tesszük, ahol 30 perc alatt elkészül.
Én először fólia alatt sütöttem, aztán átpirítottam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 8c82135a48, 2007. júl. 19. 20:48
Az almás-sajtos rakott csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.