Csirkecomb mustármártásban Andi módra recept



* 4 csirkecomb
* 2 dl tejszín
* 4 evőkanál csípős mustár
* 2 evőkanál olaj
* ízlés szerint só, bors.
A Csirkecomb mustármártásban Andi módra elkészítési módja:
a combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
Kóstóld meg finom!!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: o.andi, 2011. aug. 16. 19:34
A csirkecomb mustármártásban andi módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.