Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával recept

Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával recept

A Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával hozzávalói:
80 dkg sertésszűz
20 dkg bacon
20 dkg juhtúró
4 dl tejszín
50 dkg burgonya

t.bors
rozmaring
olaj


A Rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük, ha kihűlt megpucoljuk, 4-6 részbe vágjuk, és bő olajban kisütjük. A húst 4 adagba vágjuk, klopfoljuk, sózzuk, picit borsozzuk, majd rozmaringgal megszórva megsütjük. Visszamaradt zsírjában a kockára vágott bacont lepirítjuk,ráöntjük a tejszínt, majd belemorzsoljuk a juhtúrót, és ha kiforraltuk, hozzákeverjük a steakburgonyát. Tálra halmozzuk, majd ráhelyezzük a húst.


Kategória: Húsételek receptjei


A rozmaringos sertésszűz baconos-juhtúrós burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook