Csirke különleges mártásban recept
A Csirke különleges mártásban hozzávalói:csirkehús (comb, mell, szárny, ki mit szeret)
1 nagy doboz tejföl
majonéz
ketchup
mustár
csirke fűszersó
trappista sajt
A Csirke különleges mártásban elkészítési módja:
A fűszersóval beszórt húst belerakom egy, a hús mennyiségének megfelelő tepsibe. Mártás: a tejfölt beleteszem egy tálba, hozzáadok 3-4 evőkanál majonézt, 3-4 evőkanál ketchupöt és 1 evőkanál mustárt. Jól elkeverem, majd egyenletesen eloszlatom a csirkehúson. Tetejét megszórom reszelt sajttal. Zsiradék nem kell alá, mert a tejföl, majonéz, ketchup, mustár enged magából eleget. A felsoroltak egy nagyon pikáns mártássá sülnek össze. A húst puhulásáig fólia alatt sütöm, majd megpirítom a tetejét.
Rizzsel, főtt vagy sült burgonyával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2011. márc. 9. 07:49
A csirke különleges mártásban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.