Csípős paprikakrém házilag 2. recept


2 db pritamin paprika
20 db közepes hegyes erős paprika
vagy ennek a mennyiségnek megfelelő egyéb csípős paprika
5 evőkanál parajdi só (vagy jódmentes tengeri só).
A Csípős paprikakrém házilag 2. elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott és leszárított hozzávalókat kissé feldaraboljuk, majd turmix gépben minden hozzá való alapanyagot pépesítünk. Ha elkészítettük a pürésített alapanyagot, akkor egy tálban a sóval alaposan elkeverjük. Az üvegekbe tesszük, és szorosan lezárva hűvös helyen tároljuk.
Tartósítószer nem kell hozzá.
Kategória: Befőttek, lekvárok receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2018. nov. 6. 09:24
A csípős paprikakrém házilag 2. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.