Csilis csirkenyárs recept
A Csilis csirkenyárs hozzávalói:45 dkg csirkemell
4 közepes vöröshagyma
5 közepes pritaminpaprika
2 piros csilipaprika
1/2 teáskanál pirospaprika
1/2 teáskanál őrölt fekete bors
1/2 teáskanál őrölt köménymag
1/2 teáskanál kurkuma
2 evőkanál olivaolaj
só
A Csilis csirkenyárs elkészítési módja:
A csirkehúst falatnyi darabokra kockázom, páclevet készítek hozzá a fűszerekből, sóból és az olivaolajból, ebben pácolom egy órán át. Ezután kicsi nyársakra húzom rétegezve a hagymával a csilivel és a pritaminpaprikával. Ha nincs kinti sütési lehetőség, akkor én egy jó teflon edényben minden oldalát forgatva "meggrillezem"-pirosra sütöm. Sütés közben időnként kicsi olivaolajjal locsolgatom, vagy szilikon ecsettel kenegetem.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Dizzz, 2008. ápr. 1. 10:55
A csilis csirkenyárs elkészítési módja és hozzávalói.