Tengeri frittata recept
A Tengeri frittata hozzávalói:8 db tojás
1 evőkanál vaj
1 cukkini vékony csíkokra vágva
1 db apróra vágott vöröshagyma
20 dkg megtisztított garnélarák
1 csomag friss petrezselyem
20 dkg koktélparadicsom kettévágva
1 csipet currypor
só, bors, paprika
A Tengeri frittata elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat egy tálban villával felverjük. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a tojást és a cukkinit, majd a borsot, hagymát és a curryport. A tetejére ráhelyezzük a garnélarákot, petrezselymet és a paradicsomokat. Az egészet megszórjuk paprikával. A tálat sütőbe helyezzük és 10-12 percig sütjük. Végül 4 szeletre vágjuk és melegen rögtön tálaljuk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Dizzz, 2008. ápr. 1. 10:11
A tengeri frittata elkészítési módja és hozzávalói.