Öhöm recept
Az Öhöm hozzávalói:1 kg burgonya
1 zacskó lebbencstészta
hagyma
paprika
só
szalonna
Az Öhöm elkészítési módja:
Megpirítom a szalonnát, teljesen zsírjára engedem, majd kiveszem a serpenyőből, és ebben a zsiradékban pirítom üvegesre a felkockázott hagymát. Ezt is kiveszem a serpenyőből, és szintén ebben a zsiradékban pirítom meg a lebbencstésztát. Ha megpirult, ezt is kiteszem. A zsírra visszateszem a hagymát, ízlés szerint szórhatunk rá kevés pirospaprikát(nem árt a színe miatt sem), ezután ráteszem a kockára vágott burgonyát, megszórom a szalonnával és ráteszem a pirított tésztát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje, megsózom és lassan kb. 30-40 percig főzöm.
Ha fogyókúráztok.....háááát, ilyet ne egyetek:)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Dizzz, 2008. márc. 30. 10:25
Az Öhöm elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.