Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Csalamádé télire recept

Csalamádé télire recept


A Csalamádé télire hozzávalói:
2 kg fehérkáposzta
0,5 kg vöröshagyma
0,5 kg sárgarépa
1 kg paprika
1 kg uborka

8 dkg só
20 dkg cukor
3 dl 9%-os ételecet
1 mokkáskanál Na-Benzoát
1 mokkáskanál borkén


Csalamádé télire

A Csalamádé télire elkészítési módja:
Mindent megtisztítottam és hajszálvékonyra felszeleteltem. A zöldségket leöntöttem a sós-ecetes-cukros keverékel. Alaposan átkeverjük, majd félretesszük. Gyorsan levet enged. 2 nap után ( de akár már másnap) üvegekbe tölteni jó szorosan és a kiengedett levet ráönteni. Lezárjuk és mehet a kamrapolcra.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A csalamádé télire elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook