Családi házat, nyaralót bérelnék a jövő héten 3 napra, aki tud, kérem segítsen! (tudásbázis)
Ilyenkor már nagyon nehéz szállást találni. (sajnos tapasztalat) És igaza van annak aki azt írja, hogy 3 napra nem adnak (legalábbis nem nagyon) szállást. A legtöbbje úgy hirdeti, hogy min.5 nap, főszezonban 7 éjszaka. A vicc: kijelentik, hogy abban az esetben, ha nem így foglalsz, ne is számíts válaszra!!!!!!!
A másik véglet! Van kiadó szoba/ház/nyaraló, de a max. kapacitás mondjuk 8 fő, akkor az egészet ki kell fizetni, hiába csak 2 fő megy, ill. van brutál szállásdíj is: 14ezer ft/fő-től fölfelé.. ja, meg + IFA..
Szép....
Szia!
Abádszalókon vannak sztem kiadó házak,mi is oda akartunk menni,csak barátomnak dolgoznia kell.:(:S
Vagy Szilvásvárad,bár ott nincs viz közel,de van welness részleg,ott pedig medence.Vagy Békésszentandrás...ott lehet horgászni is meg fürdeni is,és teljesen nyugis helymi ott voltunk juli. elején.Vagy Hajdúszoboszló,Tiszacsege,Tiszavasvári...ezek mind naon jó helyek.:)
Nyugodt helyet keresek az egész országban.
Milyen lehetőséget tudsz?
Jöhet priviben is.
bettibea, köszönöm, már nézem is!
Milla02, szerintem sokan kiadják 3 napra is a nyaralójukat, több ilyen helyet is ismerek, csak sajnos foglaltak a jövő héten.
Aki meg lusta ágyneműt mosni, az ne foglalkozzon szállásadással. Szerintem. :)
Sziasztok!
Jövő héten, aug. 4-7. tart a szabadságunk.
Sajnos, a megbeszélt szállásunkat lemondták, ezért keresek nyugodt helyen levő, lehetőleg vízhez közeli nyaralót, családi házat.
Minden megoldás érdekel!
3 napra mondjuk nem szívesen fognak kiadni egy nyaralót:( Persze azért lehet, hogy találtok.
(a takarítás , ágyhúzás ugyanaz mint egy hét után)
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Logikai feladat, nem boldogulok vele! Aki tud segitsen!
- Aki tud németül az kérem segítsen!
- Könyörgöm segítsen valaki, már nem bírom
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!