Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki.... (beszélgetés)
Kedves Kérdező!
Nyugi, gyógyszerszedés és dohányzás mellett is lehet makk egészséges a baba és fordítva..
Én 30 évesen, nulla káros szenvedély, a harmadik babámmal jártam meg a pokol bugyrait, volt 8 borzalmas hetem (vastag nyakiredő, amniocentézis), de hál' Istennek minden ok a babámmal!
Egy boldog, 26 hetes, leendő 3 gyermekes anyuka
Talán te szerettél volna?
Nagyon szépen fogalmazol.k
Kedves is vagy néha?
Én egyébként Makón szültem. :)
Azért, mert egy látványosan kétségbeesett nőnek első menetben előadta, mi minden baja lehet a kérdéses vegyszerektől, ezeket kihangsúlyozva.
Rohantam a dokimhoz, h akkor most mi is van, ő is tartotta bennem a lelket, másokkal együtt, h menjek el a profhoz is, mielőtt az ab mellett döntenék. stb... jól tettem.
atán a genetikai intézetbe még kellett mennem, ott azért már másra helyezte a hangsúlyt a nő.... á, mindegy. túl vagyok rajta.
Mert a felesége és szereti???
Jézusom...
Megkérdezhetem miért húzta ki nálad a gyufát?
A dokimat sajna én sem értem, de most a 4-dik babánál már le cseréltem és Szegeden szültem nem is értem, hogy az első 3-nál miért nem ott szültem?
Én soha az életbe nem dohányoztam!!Mikor terhes lettem a dokim megkérdezte,hogy dohányzok?Mert ha igen akkor nem szabad hirtelen abba hagyni.Naponta kell csökkenteni az adagot.Szóval fokozatosan hagyd el a cigit.Mindent a baba érdekébe!!!
Nekem az egyik ismerősöm végig dohányozta az első terhességét,ismét terhes és még mindig szívja.Ezért legszívesebben lecsapná.
Ezt szerintem nem lehet így kijelenteni, h történik v nem történik valami, ha az ember gyógyszert szed v dohányzik. Sok mindentől függ, pl. a baba életképességétől!! Ha alapvetően erős magzat, sok mindent kibír, ha eleve beteg v van vmi problémája, akkor nagyobb a kockázat!
A dohányzás, mint olyan nincs éppen a baba fejlődésének a hasznára, de egy ismerősömnek azt mondta a dokija, aki egyébként elismert, jó orvos a szakmájában, h amennyire csak tudja, csökkentse le a napi cigit, mind mennyiségben, mind a cigi erősségében! Ugyanis, ha egyik pillanatról a másikra abbahagyná, többet ártana vele a babának, mint használna. Az ugyanis stresszes állapot az anyukának, így a babának is! A Frontin-ról nem igazán tudok mit mondani, de azt tudom, h mivel elég erős gyógyszer, így tuti nem tesz jót!!! Én még fájdalomcsillapítót sem nagyon mertem szedni, míg vártam a babáimat, csak a legvégső esetben és ibuprofen (lehet nem jól írtam!!:)) tartalmút, m az kevésbé veszélyes. De ez az én véleményem. Igazából a 12 hetes ultrahangon rendesen át szokták vizsgálni a babákat, szervi eltérések keresése miatt. Ja, a barátnőm babáinak semmi baja nem történt, de ő áttért a leggyengébb cigire és napi 2-2 szálra!!
Én nem vagyok pánikbeteg, nem is voltam. Egy tragédia miatt a cigit én letettem 1 perc alatt, viszont jött a Frontin meg a kezdődő megbuggyanás.
Ajándékba kaptam a két kis angyalkámat, hogy térjek már észhez. Legalábbis így fogom fel. Úgyhogy, köszi, h ilyen jól megmondod a frankót másoknak.
A véleményed oké, mindenkinek van. De azért az 'eszet' nem kell osztani.
Ha jól emlékszem szegény fórumindító pár szál cigiről, és időnként, pár alkalommal bevett enyhe nyugtatóról beszélt...
Ne keverjük már ezt valami drogfüggő állattal..
Pánikbetegségből meg lehet, hogy éppen a terhesség fog segíteni kigyógyulni.. Egyébként az életre pont szaró tényleg felelőtlen emberek nem szoktak pánikbetegek lenni...
jaj, vigyázzatok arra babára, gyógyszer meg cigi mellett fogant, pánikoltok meg kétségbe estek emiatt és mégsem tette le azonnal?
nem értem...
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- Sziasztok lányok, asszonyok, csajok, szép napot nektek hogy vagytok?
- Budaörsi Lányok, nők, asszonyok! Hobbi szintű kézilabdázásra keresek emberket!
- Baháí vallású nőket keresek, szeretnék ilyen vallású lányokkal, asszonyokkal beszélgetni
- Olyan lányokat, asszonyokat várok ide, akik mióma, /miómák/mellett sikeresen kihordták a terhességet, illetve műtét után sikerült a bébi