Budaörsi Lányok, nők, asszonyok! Hobbi szintű kézilabdázásra keresek emberket! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Engem is érdekelne, van még hely?
Sziasztok!!
Engem is érdekelne a kézilabda, ha van még rá lehetőség és szabad hely!? Szeretném kérdezni, hogy hol mikor tartjátok?
Sziasztok!
Látom Ti is hasonló témában beszélgettek:
amatőr kézilabda csapatot szervezünk Budapesten, a IV és XIII. kerület környékén keresünk helyszínt.
November 2-án 19:00-kor találkozunk az Újpest központi Burger Kingben, hogy egyeztessük az elképzeléseket, időpontokat, lehetséges helyszíneket.
Akit érdekel, szeretettel várjuk!
Sziasztok!
Lányok, nincs elelejtve a dolog, szeptember elején megpróbálom ezt a plakátozást, hátha addigra már mindenki túl van a nyaralásokon és jobban tud kalkulálni az idejével.Persze addig is jelentkezhet bárki, szívesen várunk mindenkit :)
Szia,
OKÉ.
Mél címem: mayertimi@hotmail.com
Köszi a segítséget, kipróbálom majd ezt a plakátos dolgot.
KisTimi1981 téged is szeretettel várunk, ha meg lesz a csapat.
Sziasztok,
Engem is NAGYON ÉRDEKELNE.
Türelem:-)
Így nyár előtt nehéz lesz:-(
Bár én annak idején plakátoltam is,szolárium,fodrászat:-)
Szia!
Engem is érdekelne,szaszi2-vel mennék:-)
Szia!
Engem is érdekelne :-)
Sziasztok!
Budaörsön (Hársfa u.29) lenne lehetőség egy iskola tornatermét kibérelni és kézilabdázni, a tornaterem 4000ft/óra, az időpontok szerdánként 19-20ig és péntekenként 18.30-19.30ig, tehát 1 órásak lennének az "edzések".Ez, ha megvan a 14 fő, mert minimum annyi kellene egy-egy játékra, kb 300 ft lenne fejenként.Még nem fixáltam le semmit, előbb felmérném csak az igényeket, hogy lenne-e jelentkező, egy kis mozgásra, kizárólag hobbi szinten, kortól függetlenül.Mindenki aki kedvet érez hozzá,írjon itt vagy a zsdetty@freemail.hu-ra, hátha összejön egy jó kis csapat. :)