Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem! (beszélgetés)
Hali csajok,
Anno én nyitottam a forumot....régen jártam erre...
ki hogy van?
Én megtaláltam a választ a saját kérdésemre! Fogyi és torna..nekem szépen megy vissza hasam...még van....de negyed akkora.
tény a bőr megereszkedett, de nem lóg....de más lett a hasam az biztos.
Szia Zelzele!
Most vagyok 65kg szülés óta 30kg fogytam!
Nekem is nagyon lelog. Persze a szike csak utolso utani megoldas. Addig tornazok ezerrel.
Aug. vegen megyunk Pestre (ott lakik anyum). A kicsi imad utazni. Kb 6 honapos kora ota repul, mar berepulte Europat. Bar miota jar nem voltunk sehol, kicsit aggodok, mert elegge orokmozgo es utal a seggecskejen ulni, de kibirjuk.
Szia!
Én ismerek egy csajt itt a Hoxán, akinek a szeméremcsontjáig ért a bőre szülés után. Utána elkezdett rendszeresen tornázni és most nagyon szép lapos hasa van.
Jöttök haza? Nagy út egy törpével. Nem irigyellek! Hogy bírja az utazást?
Merre laktok itthon?
Majd mesélj, hogy milyen az edzésprogram. Ki nem próbálnám! :))) (lusta disznó vagyok!)
En is megneztem a kepeidet es tenyleg csini vagy. hany kilot fogytal?
Grepike en most vagyok 81 kilonal (-15 kg junius ota).
Viszont ugy vettem eszre, h bar lejjebb ment a hasam meg mindig nagy. Bar szerintem nagy resze bor, mert iszonyatos meretu volt a babapocakom. Sajna log. Most megyunk haza aug vvegen es be fogom szerezni a reka legujabbat es a czanik hasburningjet es azzal fogom gyurni a hajat a hasamon es ha a bor logni fog, akkor kes ala fogok fekudni, mert szerintem undorito. Mondjuk a szikevel meg varni akarok, mert meg szeretnek egy babat 2-3 ev mulva es nem latom sok ertelmet.
Szerintem: nagyon csini vagy a barna ruhás képen!!! (mellesleg ugyanilyen konyhaasztal terítőm van :)
Tornásztál is a pocakodra? Én mindenképpen azt próbálnám ki. Kis hasizomerősítés.... vagy egy másfajta krém.
Nincs jobb ötletem.
Sziasztok!
Most lesz 3éves a kislányom és a hasammal én is sokat kinlódok!Nagyon sokat fogytam azóta de a hasam sajnos még nem az iagazi sőt.Használtam a Dr. Kelen zsirégető krémgélt de már nem igazán érzem hogy éget.Szerintetek.
Sziasztok!
VAn itt valaki!
Lement a mérleg nyelve 86 kg-ra és ott stabilizálódott. Mondjuk ez már egy kilóval kevesebb, mint egy hónappal ez előtt! :) Lassan és biztosan, de haladunk! :)
A pocakom mérete (centiben) maradt, mióta nem használom a fahéjas krémet (aki nem tudná, azt mondták róla, hogy szoptatás alatt nem szabad, mert méregtelenít).
Ki hogy áll ???
Olvassa még valaki ezt a fórumot???
S.O.S segítség!!! :)
Újra akkorának érzem a hasam, mint az elején!!! ( nem hordom a haskötőt, mert nem tudok benne semmit csinálni)
Ti hogy álltok???
Nos, megkérdeztem anyukámat:
francia ágyban aludtak ketten. Mikor Sára fel akart ébredni, megsimogatta a hátát és suttogta neki, hogy: "látod, sötét van még"..."még hajnal van, aludjunk kicsit"... "tetélj vissza, még alszunk tovább"...stb.
Tehát szerintem gyorsan reagált arra, hgoy mocorog a gyerek. - nálunk itthon kiságyban alszik, és mire észrevettük, hogy felvan, akkor már vagy sírt, vagy ült/állt a kiságyban.
Ennyi, ha tudtam segíteni, örülök! :)
Segíteni nem tudok, de talán könnyíti a lelked, hogy van másnak is nem alvó babája. Az én lányom 2 évesen aludta át az éjszakát. És nem tudom addig miért nem, és aztán miért igen. Pedig mindent megpróbáltam. Volt, hogy 16x ébredt egy-egy fogfájós éjjel. (megszámoltam)
És kikészültem, hogy mindenki azt mondta, az ő gyereke már 1, 2, 5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Úgy éreztem, csak az enyém nem alszik a világon.
Hidd el egyszer minden gyerek átalussza az éjszakát. Reméljük a tiéd is hamarosan. :)
Kitartás!
A 161. hozzászólásnál leírtam.
Imádom ezt csinálni. Amikor Sárának jó napja van, minden a legnagyobb rendben van. És hála csak néha vannak nyűglődős napjai.
További ajánlott fórumok:
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Hogyan fogyjak a szülés után "megmaradt" hasamból?
- Volt aki a szülés után nem maradt bent a szokásos 4-5 napig tartó időre?
- Szülés után tényleg ha maradt még bent valami küret kanállal kaparják ki?
- Ha gyes alatt esek teherbe, érdemes szülés előtt még kivenni a bent maradt szabadságot, hogy jobb legyen a gyed összege majd?