Aki tud németül az kérem segítsen! (beszélgetés)
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
"Ugye, az udvart csak mi használhatjuk?"
Előre is köszönöm!
valaki tud segiteni egy weboldalt kéne megnézni ami német nyelven van és jó e a forditás!
privátban küldöm a linket
sziasztok, hogy mondom azt németül, hogy ha magyarországra jöttök, szívesen látlak benneteket.
wenn ihr nach ungarn fährt, seid ihr herzlich willkommen?
vagy hogy kell ezt a willkommen-t használni? :) előre is köszönöm!
Ich habe gesehen, dass Sie mich angerufen haben. Leider konnte ich Ihren Anruf nicht entgegennehmen. Ich bitte Sie um eine Nachricht.- Hogy? Telefonon vagy e-mailben? Ha telefonon: Bitte lassen Sie eine Nachricht auf dem Tonband. Ha e-mail: Bitte schreiben Sie mir Ihre Nachricht per E-mail. Danke.
PS.: "sajnos most nem tudok beszélni"- ezt igy nem lehet leforditani, mert ez nem lenne nemetes, azaz felesleges lenne ez a mondatresz.
Nekem is kellene egy kis német segítség:
Láttam, hogy volt nem fogadott hívásom Öntől, sajnos most nem tudok beszélni, kérem küldjön üzenetet.
Mit szeretnél?
Mondd, hátha...
Ajjaj, ezt fordítógép csinálta? Nem mondom, hogy tökéletes, de talán így érthető:
Facebook hat das geschrieben, ich war sehr überrascht. Ich versuche gerade den Urlaub in Deutschland zu erholen. Wir fühlten uns sehr gut, wir wurden aber am Ende des fünften Tages sehr müde. Ich wünsche dir einen schönen Tag, und million Kuss für Vera!
Hahhóóó :))) valaki visszatudná nekem ezt fordítani németre?? Köszönöm!!!
Ohhhh. . . :) Nekem a facebook pedig ezt írta még meg is lepődtem. . . :)) Épp próbálom kipihenni a Németországi nyaralást. . . :)) Nagyon nagyon jól éreztük magunkat csak nagyon elfáradtunk az 5. nap végére! :))) Szép napot, Verát milliószor puszilom ha találkozol vele!!! :)))
Köszi :) ezt még visszafordítanád nekem németre??? :)
Ohhhh... :) Nekem a facebook pedig ezt írta még meg is lepődtem... :)) Épp próbálom kipihenni a Németországi nyaralást... :)) Nagyon nagyon jól éreztük magunkat csak nagyon elfáradtunk az 5. nap végére! :))) Szép napot, Verát milliószor puszilom ha találkozol vele!!! :)))
Sziasztok!!!
Légyszi segítsetek ezt lefordítani mert egy kukkot sem tudok németül :) köszi :)))
hej...danke für deine wünche aber ich habe heute kein geburstag:p also das datum ist falsch:) aber trotztem danke:) wie gehts dir?
Sziasztok!
Közben rájöttem, hogy hülye vagyok :)
Egy sorozatot keresek nagyon, de magyarul nincs meg. Németül megtaláltam egy oldalon, gondoltam megvenném. De közben rájöttem, hogy akinek szánnám, Ő se tud németül egy árva kukkot sem, nem hogy egy sorozatot megnézzen németül. Úgyhogy ilyen formában már nincs szükségem a segítségre :)
De köszönöm, hogy jöttetek :))
Szép napot!!
Vagyunk többen is.
Nálam sokkal jobban tudók is...
De mondd, hátha én is elég vagyok.
Sziasztok!
Van itt valaki, aki ért németül? Elkélne egy kis segítség :)))
Sziasztok!
Németországban van egy ilyen márka: "Du darfst".
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mit jelenthet?
A segítséget előre is köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- PCO gyanús vagyok! Akik jártasak ebben a témában, kérem segítsenek!
- Segítsen valaki ha tud! Kérem!
- Hagyatéki tárgyalás-különös eset, segítsenek kérem!
- Segítsen aki tud németül!