Citromos sült hal recept
30 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Citromos sült hal hozzávalói:
50 dkg halfilé
2 ek. olaj
2 gerezd fokhagyma
1 db citrom
ízlés szerint: só, őrölt bors
A Citromos sült hal elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott, leszárított halat felszeleteltem és citromlével kívül-belül bedörzsöltem. Az olajat a sóval, borssal, zúzott fokhagymával elkevertem és a szeletek mindkét oldalát bekentem vele. 20 percig pihentettem, majd zsiradékkal kikent tepsibe fektettem őket és letakartam fóliával. Majd forró sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütöttem. Az utolsó 10 percben a fóliát eltávolítottam, hogy a szeletek szép pirosra süljenek.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. okt. 14. 15:12
A citromos sült hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.