Sajtos gomba recept





30 dkg gomba
3 dkg vaj
10 dkg reszelt sajt
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, petrezselyemlevél
A Sajtos gomba elkészítési módja:
Egy kerámiaserpenyőben a vajon a tisztított, felszeletelt gombát megpároltam kb. 10 percig. Fűszereztem, majd meghintettem a finomra vágott petrezselyemmel és a reszelt sajttal. Együtt sütöttem tovább és pirított kenyérre csúsztatva tálaltam. Pirospaprikával díszítettem. Egy finom teával remek vacsora vált belőle.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. okt. 13. 11:54
A sajtos gomba elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.